Referenciák

Közületi intézmények
Közületi intézmények, munkahelyek építésével is foglalkozunk. A magán fogászati klinika építésekor kihívást jelentett, hogy a talajmechanikában leírtaktól ellentétben talajvizes környezetben kellett az épületet megépíteni, természetesen ez a pince szint építésénél okozta a legnagyobb feladatot, mellyel szakértői csapatunk könnyedén megbirkózott.
Kreatív Surgery magán fogászati klinika
Lakeforest Studio
Családi házak
Családi házak, okosotthonok teljeskörű kivitelezése, a földmunkától az utolsó simításokig. Az első képen látható családi ház a Szép házak 2013.április 5-én számában is megjelent. Tulajdonosa az alábbit nyilatkozta rólunk: "Az építész által ajánlott vállalkozások közül nem csupán a versenyképes ár, de a bőséges tapasztalat miatt is rájuk esett a választásunk. Nagy gyakorlatuk volt már akkor is a bonyolult építmények kivitelezésében. A kivitelezés során sosem volt problémánk az egymást követő munkafázisokkal. A különböző vállalkozók sosem panaszkodtak a megelőző munkák minőségére. Amikor pedig egy Karácsony délutánján meglátogattuk az épülő otthonunkat, ahol Jani és a fia éppen söpörte a havat, tudtuk, hogy jó kezekben vagyunk!" Bartók János
Családi ház, Aszód
Családi ház, Jutas utca
Társas házak / lakóházak
Több lakásos lakóépületek építésében is nagy tapasztalattal bírunk, köztük a fővárosra jellemző foghíjas beépítésekben is. Számíthat ránk a minőségi, gyors munkavégzésben. A Gát utcai, 20 lakásos épület generálkivitelezésekor izgalmas kihívás volt számunkra, hogy az eredeti ház utcafronti falát meg kellett tartani, s mögé építeni a pinceszint valamint 4 emelet magas vasbeton szerkezetű épületet. A munka során nehézséget okozott a foghíjbeépítés, ugyanis a szomszédos épület falazata rendkívül rossz állapotban volt, így a mellé építendő monolit vasbeton falak előtt folyamatosan teherelosztó lemezek elhelyezésével védtük a régi épület állapotát.
Társasház, Beszterce utca
Társasház, Gát utca
Társasház, Ürömi utca
Kreatív Surgery magán fogászati klinika
Lakeforest Studio
Családi ház, Aszód
Családi ház, Jutas utca
Társasház, Beszterce utca
Társasház, Gát utca
Társasház, Beszterce utca

Kérdése van? Keressen minket!

E-mail cím: generaltop@generaltop.hu

Telefon: +36 30 420 28 15

Számlázási cím: 2170 Aszód, Papföldi út 23.

Ajánlatkérés